Tältä alueelta ei löytynyt hakuehdoillasi ainuttakaan tapahtumaa. Kokeile muuttaa valintojasi tai katso kaikki tapahtumat.

Luonnonvalossa

 • Latokartanon peruskoulu
 • 09:15–10:00, 23.3.2018
 • Helsinki
 • Jaettava linkki

Pidämme oppitunnin luonnonvalossa, ilman tietokoneita ja muita laitteita. Pelaamme pelejä ja leikimme ja mahdollisuuksien mukaan ulkona.

Ihan pimee oppitunti

Valot sammuvat koko koulusta yhden oppitunnin ajaksi. Tunnilla käsitellään Earth Houriin ja ilmaston lämpenemiseen liittyviä asioita.

SEURAHUONE KOTKA SAMMUTTAA VALOT 24.3.2018

 • Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka
 • 12:00–23:00, 24.3.2018
 • Kotka
 • Jaettava linkki

Tapahtuman aikana on tarkoitus näyttää ilmaston puolesta valomerkki lauantaina 24.3.2018 klo 20.30 – 21.30 sammuttamalla kaikki turhat valot ja tarjouksessa koko päivän muutama kasvisruoka Fransmannissa ja Amarillossa.

Massimo Dutti turns off the lights

MASSIMO DUTTI, HELSINKI SAMMUTTAA VALOT YMPÄRISTÖN HYVÄKSI❤️

Valot sammuu Senaatti-kiinteistöjen toimipisteistä

Senaatti-kiinteistöt sammuttaa kaikki turhat valot omien toimistojensa kiinteistöistä Earth Hourin aikaan 24.3.2018. Mukana on kaikki 11 toimipistettä. Kannustamme myös tiloissamme toimivia asiakkaitamme osallistumaan tapahtumaan.

Ounasvaaran peruskoulu

Osallistumme Earth Houriin ja sammutimme valot

Helenin ”lämmönkulutusmittari” sammuu

Linnanmäen kupeessa sijaitsevan Alppilan lämpökeskuksen piipun väri kertoo Helsingin alueen lämmönkulutuksen. Mitä korkeampi kulutus niin sitä punaisempi väri.
Earth Hourin aikana sammutamme valaistuksen kokonaan.

Valot sammuvat Kemin kirkolla

Sammutamme Kemin kirkon ulkovalaistuksen Earth Hourin ajaksi.

Ihan pimeetä!

Walot-Off

Jouluvaloista eroon

Liesjärven kansallispuiston vieressä ei katuvalot haittaa. Pihaa on jouluvalot valaisseet – liian pitkään. Tänään se loppuu.

CWT Finland mukana ilmastotalkoissa!

CWT Finland Oy on mukana ilmastotalkoissa. Sammutamme valot kaikista toimipisteistämme ja näytämme valomerkin ilmaston puolesta. Jokaisella pienellä teolla on merkitystä. We care.

Valot sammuvat Fujitsun pääkonttorilla

Sammutamme valot Earth Hourin ajaksi Fujitsun pääkonttorilla. Useilla paikkakunnilla järjestetään Earth Hour -aiheista viestintää ja keskustelutilaisuuksia Earth Hour -viikolla.

Luontosydämen kynttilämeditaatio

Zen Nature Luontosydän meditoi kynttilänvalossa Earth Hour 2018 ja luonnonsuojelun puolesta. Rauhoitu sinäkin nauttimaan kynttilän valosta ja hiljaisuudesta.

Earth Hour in Jorvas

Sammutamme valot ilmaston puolesta

EH Vesannon yhtenäiskoulussa ja lukiossa

Toteutamme koulupäivän 23.3. niin vähällä sähköllä kuin mahdollista.

Åbo Akademin säätiö sammuttaa Tähtitornin valot

Åbo Akademin säätiö osallistuu tänäkin vuonnna Earth Hour-tapahtumaan sammuttamalla Vartiovuorenpuistossa sijaitsevan Tähtitornin valaistuksen.

Vi använder så lite elektricitet som möjligt

Onnelan Earth Hour

Sammutamme valot myös tänä vuonna. Kahvila valaistaan kynttilöin – tule fiilistelemään kanssamme!

Agronomitalon julkisivuvalot sammuivat

Kasarmitorin kulmassa sijaitseva Gesellius-Lindgren-Saarinen arkkitehtikolmikon jugend-talo vuodelta 1901 julkisivuvalot sammuivat.

Puistokaarteen Hunaja sammuttaa valot.

Puistokaarteen Hunaja sammuttaa valot ilmaston puolesta. Me poltamme itse valmistamiamme ekologisia mehiläisvahakynttilöitä, niitäkin harkiten ja säästeliäästi.
Kynttilät olemme valmistaneet omien mehiläistemme valmistamasta mehiläisvahasta.

Rengasliike Veli Nopea pimenee

Rengasliike Veli Nopea sammuttaa valot ilmaston puolesta la 24.3. klo 20.30-21.30. Valot sammuvat niin toimipisteessä kuin henkilökunnan kotonakin.

Kantar TNS:n toimiston valot sammuvat

Kuulumme Green Office -verkostoon. Toimistomme valot sammuvat automaattisesti myös Earth Hourin aikaan. Kannustamme myös henkilökuntaamme ajattelemaan ’vihreästi’.

Telia mukana talkoissa

Ilmastonmuutoksen torjuminen on aikamme suuria haasteita. Telialle on tärkeää olla edistämässä työtä ilmastonmuutoksen estämiseksi yhdessä muiden kanssa. Telia panostaa uusiutuvan energian käyttöön ja energiatehokkuustoimenpiteisiin ympäristöjärjestelmänsä puitteisssa.

Suuri kynttiläillallinen Lahden Seurahuoneella

Hotellin julkisivu ja yleiset tilat (poislukien turvallisuuteen liittyvät valot, kuten rapuissa) pimennetään kynttilänvaloon.

Helsingin Optiikka osallistuu sammuttamalla valot

Helsingin Optiikka Oy osallistuu sammuttamalla valot toimitiloistamme koko viikonlopuksi! Ympäristö on meille tärkeä ja suosimme mallistossamme kotimaisia, paikallisia pieniä yrityksiä ja luonnon materiaaleja, kuten puuta.

Sammutamme valot tunniksi

Kemi pimenee Earth hourin ajaksi

Kemin kaupungista sammutetaan katuvalot Earth Hourin ajaksi

Hiljaisuuden valossa

Sammutamme sähkölaitteet, valot ja kännykät.

Tunti pimeyttä

Lelukauppa Leikisti sammuttaa valonsa ja sulkee verkkokauppansa tunniksi tänäkin vuonna osoittaakseen huolensa ilmaston lämpenemisen vuoksi.

Ei ehdottoman välttämättömät valaistukset pois !

Sammutetaan Käyrämön Keitaan piha-alueiden valaistukset ja SEO- aseman mainosvalot !

Vain välttämätön valaistus !

Käyrämön Keitaan piha-alueen sekä Käyrämön Bensan Seo mainosvalaistuksen sammuttaminen

Tampere-talo sammuttaa valonsa ilmaston puolesta

Tampere-talo osallistuu Earth Houriin la 24.3. klo 20.30 – 21.30 sammuttamalla lähes kaiken valaistuksensa ulkoa ja sisältä. Ravintola Tuhtossa voi illallistaa tunnin aikana kynttilänvalossa. Talon tapahtumat järjestään normaalisti myös Earth Hourin aikana.

Valot sammuvat UPM:n Biofore-talossa

Kure, ilmaston puolesta

Sammutamme myymälämme valot klo 20.30 ja suosittelemme myös seuraajiamme ottamaan osaa maailman suurimmalle kynttiläillalliselle ❤️

Koulupäivä ilma sähköä.

Pyrimme pitämään perjantaina 23.3.2018 koko koulupäivän ilman sähköisiä apuvälineitä ja materiaaleja.

Sammutetaan valot maapallon hyväksi !

Sammutamme toimitilojemme valot pois kaikilla kampuksillamme Earth Hourin ajaksi ja vietämme kynttiläillallista.

Partiotapahtuma – koloyö

Partiolippukuntamme Pohjan Tytöt ja Sissit tulevat tarpojat järjestää koloyön jossa partio-ohjelmaa ja earth hour pidetään. Tämän aikana kololta sammutetaan valot ja pihalla poltamme jätkänkyntilän ja pidämme iltanuotion. Puhumme earth hour merkityksestä.

Kauppakeskus Jumbo

Kauppakeskus Jumbo on jälleen mukana maailmanlaajuisessa Earth Hour -ilmastotapahtumassa ja sammuttaa ulkoseinän valomainoksensa tunnin ajaksi lauantaina 24.3. klo 20.30-21.30.

Valon hetki -rukoushetki

Haapajärven Kristuksen kirkastumisen kirkossa Valon hetki -rukoushetki klo 20.30. Mukana Pieni Valo

Ilmarinen sammuttaa valot ilmaston puolesta

Ilmarinen osallistuu tapahtumaan jälleen pääkonttorillaan. Ilmastonmuutos on merkittävä ja pitkäaikainen uhka ihmiskunnan tulevaisuudelle ja ekologiselle kestävyydelle. Muutosten huomioiminen on erityisen tärkeää Ilmarisen kaltaiselle pitkäjänteiselle toimijalle.

Merikeskus Vellamo sammuttaa valot

Merikeskus Vellamo Kotkan Kantasatamassa osallistuu Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla julkisivunsa valot tunnin ajaksi tapahtumailtana.

Sipoonlahti sammuu

Sammutamme valot kaikissa kodeissa.

Hösmärinpuiston koulu Earth Hour -tapahtumassa

 • Espoon kaupunki, Hösmärinpuiston koulun aikuiset ja oppilaat
 • Espoo
 • Jaettava linkki

Hösmärinpuiston koulu ennakoi jo ma 19.3.2018 klo 9.00-10.00 Earth Hour -tapahtumaa. Sammutamme tunnin ajaksi kaikki laitteet luokista ja käytävävalot. Haastamme sähköisellä kotikirjeellä perheet viettämään oikeaa Earth Hour -tapahtumaa la 24.3.2018.

Kuopion kaupungin rakennusten valot sammuvat

Kuopion kaupunki sammuttaa julkisivuvalaistuksen kaupungintalolta, Lyseon lukiosta, kauppahallista ja museosta. Lisäksi Kuopion taidemuseon ikkunavalaistus pimenee. Kaupunki haastaa kaikki yritykset, yhteisöt ja asukkaat mukaan valtakunnallisen ilmastotapahtuman viettoon!

Valot sammuvat Forchemin tislaamolla

Sammutamme valon Oras kuutiosta

Sammutamme valon Oras-kuutiosta Earth Hour tunnin ajaksi.
Tempaukseen osallistuvat myös Oras Groupin Puolan, Saksan ja Tsekin tehtaat.
Kaikki neljä tehdasta sammuttavat valon Oras-kuutiosta tai Hansa-logosta tunnin ajaksi.

Porvoon vesitornit pimenevät

Sammutamme tornien valaistuksen, joka on viime itsenäisyyspäivän jälkeen ilahduttanut porvoolaisia. Ilman muita juhlallisuuksia toivomme pimentämisen panevan kaupunkilaiset ajattelemaan energian kulutusta.

Vegaanimenu Hotel Rantapuistossa

Osallistumme sammuttamalla kaikki ylimääräiset valot, lisäämällä kynttilänvaloa ja kannustamalla kokeilemaan vegaanimenuamme.

Riihimäen kaupunki – pienillä teoilla paljon hyvää

Teemme koko ajan töitä rakentaaksemme parempaa maailmaa tuleville sukupolville. Sammutamme valot Granitin aukiolta, vanhan kaupungintalon, Pohjoisen koulun sekä Lasimuseon ja Metsästysmuseon pihoista. Toivomme, että kaikki riihimäkeläiset osallistuvat! #RiksuOnAsenne #Riiconnecting #RakasRiksu

Helsinki sammuttaa valoja

Helsingin kaupunki osallistuu Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla valot muun muassa Kruunuvuorenrannan Siilosta ja Linnunlaulusta. Lisäksi valoja sammutetaan lukuisista kaupungin kiinteistöistä.

Naistenlahden voimalaitoksen valot sammutetaan

Tampereen maamerkki, Naistenlahden voimalaitos, on pimeänä la 24.3. klo 20.30-21.30.

Kauppakeskus Goodman ilmaston puolesta.

Kauppakeskus Goodman sammuttaa kaikki mainosvalonsa ilmaston puolesta.

Valot sammuvat Technopoliksen kampuksilla!

Sammutamme kaikki ylimääräiset valot Earth Hourin ajaksi kampuksillamme Suomessa ja ulkomailla. Olemme mukana näyttämässä valomerkkiä ilmaston puolesta jo kahdeksatta kertaa.

Mediakulma sammuttaa valot ilmaston puolesta

Vantaan kaupunginmuseon julkisivuvalaistus sammuu

Kaupunginmuseona toimiva, Carl Albert Edelfeltin suunnittelema Tikkurilan historiallinen asemarakennus on ensimmäinen julkinen rakennus Vantaalla, jonka julkisivuun on toteutettu näyttävä, pysyvä valaistus. Valaisimet ovat energiatehokkaita led-valoja. Julkisivun valot sammuvat Earth hourin ajaksi.

Suomen kansallisooppera ja baletti himmenee!

Suomen kansallisooppera ja -baletti osallistuu Earth Hour 2018 -tapahtumaan sammuttamalla Oopperatalon julkisivuvalaistuksen lauantaina 24.3. klo 20:30 – 21:30.

Vääksyn katuvalot sammuvat

Asikkalan kuntakeskuksen Vääksyn katuvalot sammutetaan Earth Hour tapahtuman merkeissä 24.3.

Nasdaq Helsinki sammuttaa valot ympäristön hyväksi

Multaranta kynttilänvalossa

Sammutamme matkailualueemme valot ja sähkölaitteet la 24.3.2018 klo 19 – 21.30.

Kannustamme Earth Hour -tapahtuman viettoon

Pidimme aamunavauksen, jossa kerroimme tapahtuman taustoista ja kannustimme oppilaita osallistumaan tapahtumaan perheittensä kanssa. Luokissa näytimme videoita tapahtumasta.

ABC Marjahaka

Korson koulussa opiskellaan luonnonvalossa

Korson koulussa vietetään Earth Hour-tapahtumaa perjantaina 23.3. opiskelemalla luonnonvalossa aamupäivän ajan. Aamunavauksessa kerrotaan tapahtumasta.

Wärtsilä sammuttaa valot toimipisteistään Suomessa

Osoittaaksemme jatkuvan tukemme Earth Hour:lle, sammutamme valomme myös kymmenistä muista lokaatioistamme ympäri maailmaa, vaikka emme voikaan taata että näin tapahtuisi jokaisessa yli 170 toimipaikassamme.

Lahti Energia sammuttaa valoja

Osallistumme Earth houriin lauantaina 24.3. klo 20.30-21.30. Sammuttamalla radiomastojen valot, kaupungintalon torin puoleiset ulkovalot ja pääkonttorin julkisivun valot.

Lahden BW Tower sammuttaa valot

Lahden BW Tower sammuttaa valot Earth Hour aikaan la 24.3. klo 20.30-21.30

Lahti Aqua sammuttaa vesitornien valaistuksen

Sammutamme Lahdessa maamerkkien Mustankallion ja Nastolan vesitornien julkisivuvalaistuksen koko viikonlopun ajaksi. Haluamme muistuttaa, että ilmastomuutos vaikuttaa myös vesihuoltoon.

Kynttilän valossa Sointulassa

Taas on aika sammuttaa valot ja nauttia kynttilöiden tunnelmallisesta valosta Sointulassa.

Lahden hyppyrimäet pimenevät

Lahden hyppyrimäestä sammuu valo Earth Hour aikaan la 24.3. klo 20.30.21.30.

Navitas Yrityspalvelut mukana tapahtumassa

Navitas Yrityspalvelut osallistuu tapahtumaan sammuttamalla osan Navitas 1 ja Navitas 2 talojen julkisivuvalaistuksesta lauantaina 24.3. klo 20.30-21.30.

SYKE sammuttaa valot ilmaston puolesta

Aiempien vuosien tapaan SYKE osallistuu maailman suurimpaan ilmastotapaan sammuttamalla päätoimipisteensä valot tapahtuman ajaksi. Olemme kannustaneet työntekijöitä turhien valojen sammuttamiseen sekä kasvisruokavaihtoehtojen valitsemiseen lounasravintolassa jo työviikon aikana ennen tapahtumaa.

Eurajoen kunta osallistuu valojen sammuttamiseen 2

Eurajoen kunta sammuttaa valot mm. kunnanvirastolta, pääkirjastolta, useilta kouluilta ja päiväkodeilta ja Luvian nuorisotalolta.

Eurajoen kunta osallistuu valojen sammuttamiseen

Eurajoen kunta sammuttaa valot mm. kunnanvirastolta, pääkirjastolta, useilta kouluilta ja päiväkodeilta ja Luvian nuorisotalolta.

Stop-sähkö

valokatkaisijoissa Stop-merkki. Päivän aikana ei käytetä sähkövaloja, vaan luonnonvaloja ja ladattavia taskulamppuja. Lisäksi tehdään lasten kanssa ilmastoystävällistä porkkana-lantturaastetta

Ilmastonmuutos monialainen oppimiskokonaisuus

Keravanjoen koulussa luokkatasoittain järjestettävä monialainen oppimiskokonaisuus, jonka pääotsikkona on ilmastonmuutos. Vietämme myös sähkötöntä oppituntia perjantaina 23.3.2018 kello 13.15-14.

ABB OY MUKANA EARTH HOUR TAPAHTUMASSA

Osallistumme Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla tehtaiden, pääportin ja Telluksen räystäillä olevat valonheittimet ja ABB-mainosvalot Pitäjänmäen alueella Helsingissä.

Revontulten värit Lasiterassilla

Tule luoksemme hullaantumaan pohjoisen luonnon taikavoimasta! Sammutamme Lasiterassilla valot Earth Hourina. Tule terassille tarkkailemaan revontulia ja nauttimaan baarimestariemme taidonnäytteitä. Muista myös Happy Hour -viinitarjouksemme jokaviikkoiseen tapaan!

Aitoja makuelämyksiä Arctic Boulevardissa

Arctic Boulevard tarjoaa aitoja arktisia makuja. Seuraamme annostemme raaka-ainevalinnoissa vuodenaikojen kiertoa ja haluamme kunnioittaa pohjoista luontoa. Otamme osaa Earth Hour -tapahtumaan ja illastamme kynttilän valossa, tervetuloa mukaan!

Nauti Monte Rosan illallinen kynttilän valossa

Olemme Monte Rosassa tunnelmallisesti kynttilän valossa Earth Hourin kunniaksi. Tule nauttimaan illallista ja tue tärkeää luonnon hyväksi tehtävää työtä kanssamme.

Arctic City Hotel

Arctic City Hotel on mukana Earth Hourissa. Sammutamme valot ja annamme kynttilöiden valaista aulamme.

Eurooppasalin valot sammuvat ilmaston puolesta

 • Euroopan komission edustusto ja parlamentin toimisto
 • Helsinki
 • Jaettava linkki

Euroopan komission edustusto ja parlamentin toimisto osallistuvat Earth Houriin sammuttamalla valot lauantaina 24.3. klo 20.30-21.30.

Earth Hour hartaushetki

Earth hour -hartaushetki klo 20, mukana Olli-Pekka Silfverhuth.

Nastolan kirkon valot sammuvat

Nastolan seurakunta antaa valomerkin ilmaston puolesta sammuttamalla kirkon valot.

Joutjärven kirkon valot sammuvat

Joutjärven seurakunta antaa valomerkin ilmaston puolesta sammuttamalla kirkon valot

Salpausselän kirkon valot sammuvat

Salpausselän seurakunta antaa valomerkin ilmaston puolesta sammuttamalla kirkon valot.

Launeen kirkon valot sammuvat

Launeen seurakunta antaa valomerkin ilmaston puolesta sammuttamalla kirkon valot.

Lahden Ristinkirkon valot sammuvat

Keski-Lahden seurakunta antaa valomerkin ilmaston puolesta sammuttamalla Lahden Ristinkirkon valot.

Kauppakeskus Sello osallistuu ilmastotalkoisiin.

Kauppakeskus Sello osallistuu Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla ulkomainosvalot.

Vaasan kaupungin ilmastotunti

Vaasan kaupunki vähentää kauppatorin ja kävelykadun valaistusta Earth Hourin ajaksi.

Kauppakeskus Matkus mukana Earth Hourissa

Sammutamme valot kauppakeskuksen sisällä ja ulkoalueilla tunnin ajaksi.

Jyväskylän yliopisto sammuttaa valoja

Jyväskylän yliopisto osallistuu Earth Hour 2018 -tempaukseen sammuttamalla Päärakennuksen ja Agora- ja Ruusupuisto-rakennuksien ulkovalaistuksen ja sisävalaistuksen yleisten tilojen osalta lauantaina klo 20.30-21.30. Lisäksi henkilöstöä ja opiskelijoita kannustetaan osallistumaan tapahtuman.

Arctic Light Hotel kynttilän valossa

Sammutamme valot hotellimme aulassa osana Earth Hour -tapahtumaa. Tule nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta kynttilän valossa ravintola Arctic Boulevardiin ja Lasiterassille. Olemme WWF-yhteistyöyritys, ja teemme parhaamme toimiaksemme ympäristöystävällisesti eri toiminnoissamme joka päivä.

Passiossa illallista kynttilänvalossa

Tervetuloa nauttimaan ranskalainen Good France -illallinen tai klassinen yllätysmenu kynttilänvalossa. Osallistumme Earth Hour -tapahtumaan nyt kolmatta kertaa.

Kauppakeskus Karisma mukana ilmastotalkoissa!

Sammutamme mainosvalot kauppakeskuksen julkisivusta tukeaksemme kampanjaa.

Kynttiläillallinen ravintola Sassissa

Lauantaina 24.3 osallistumme Earth Houriin vähentämällä valaistusta hotellimme aulassa sekä ravintola Sassissa. Sassin keittiö palvelee lauantaina klo 23.00 asti. Tervetuloa kynttiläillalliselle!

Taidevalaistus

Kiertoliittymien taideteosten valaistusta korostetaan sammuttamalla päätien valot.

Askolan kirkko

Askolan kirkon ulkovalot sammutetaan la-iltana, kesäajan aattona klo 20.30-21.30. (os. Askolantie 23, 07500 Askola)

Ympäristöministeriö osallistuu tapahtumaan 23.3.

YM on ilmoittautunut kampanjan tukijaksi. Osallistu tapahtumaan kotona ja muista kiinnittää sähkönkulutukseen huomiota myös työpisteelläsi. Työssä voit esimerkiksi sammuttaa 23.3. näytön palaverin tai lounaan ajaksi ja vetää kännykälaturin pistokkeesta, kun et tarvitse sitä.

WWF Suomen toimisto pimenee

WWF Suomen toimistossa vietetään joka yö Earth Houria; viimeinen sammuttaa valot. Toimisto on pimeänä myös Earth Hourin aikaan lauantaina 24.3. kello 20.30-21.30.

KOM-teatteri sammuttaa valot

KOM-teatteri osallistuu Earth Houriin sammuttamalla kaikki valot teatterista.

Rauman kaupunki sammuttaa valoja

Earth Hour -tapahtuman perinne jatkuu Raumalla tänäkin vuonna. Kaupungin keskeiset rakennukset, kuten kaupungintalo ja pääkirjasto pimenevät lauantai-illalla tunnin ajaksi.

Rauman kaupunki sammuttaa valoja kiinteistöistään

Earth Hour -tapahtuman perinne jatkuu Raumalla tänäkin vuonna. Kaupungin keskeiset rakennukset, kuten kaupungintalo ja pääkirjasto pimenevät lauantai-illalla tunnin ajaksi.

Karkkilan kaupunki sammuttaa katuvalot

Karkkilan kaupungin näyttää valomerkin maailman ilmaston puolesta sammuttamalla katuvalot tunniksi Earth Hourin aikaan 24.3.2018. Kannustamme kaupunkilaisia osallistumaan maailman suurimmalle kynttiläillalliselle.

Aalto University celebrating WWF Earth Hour

Aalto University jointly with AYY (Aalto Student Union) and ACRE (Aalto Campus and Real Estate) asks all our community members to celebrate WWF Earth Hour by turning off unnecessary lights and electric appliances – all year around!

Seurakuntayhtymä mukana ilmastotalkoissa

Sammutamme valaistuksen viidestä kirkostamme Earth hourin ajaksi.

Lappeenrannan vesitornin valot sammuvat

Lappeenrannan kaupunki sammuttaa perinteisesti vesitornin valaistuksen Earth Hourin ajaksi lauantaina 24.3. kello 20.30−21.30.

Happy Earth Hour lounas

22.3. järjestämme kasvis-, kana-, kalapainotteisen lounaan kynttilävalossa työtovereiden kesken sammuttamalla valot. Tapahtuman tarkoitus on muistuttaa työyhteisöä valintojemme vaikutuksesta ympäristöön ja kestävään kulutukseen.

Valoton tunti

Sähkötön oppitunti

Sunan koulussa vietetään sähkötöntä oppituntia perjantaina 23.3.2018.

HSY sammuttaa valoja toimipisteissään

Sammutamme viikonlopuksi Roihuvuoren vesitornin valot ja Pitkäkosken ja Vanhankaupungin laitosten mainosvalot. Viikinmäen jätevedenpuhdistamon ulkovalaistus sammuu tunniksi, Suomenojan yöksi. Ämmässuon katuvaloissa+ulkoalueilla on vähennetty valaistus. Muualla on pimeää tai valot turvallisuussyistä.

Kauppakeskus Syke mukana Earth Hourissa

Kauppakeskus sammuttaa valot 24.3. klo 20.30-21.30 väliseksi ajaksi. Haluamme olla taasen mukana hyvän asian puolesta.

Sammutamme valot

Hyvinkään Earth Hour

 • Hyvinkään kaupunki, seurakunta ja Villatehdas
 • Hyvinkää
 • Jaettava linkki

Ulkovalaistus sammuu Earth Hourin ajaksi Hyvinkään pääkirjastolta, Kirkonmäeltä ja Villatehtaalta soveltuvin osin. Uimalassa ja Vanhassa kirkossa on omat Earth Hour tapahtumansa.

Sinebrychoff sammuttaa valot

Sinebrychoff ja Carlsberg ovat osallistuneet Earth Hour -tapahtumaan jo vuodesta 2009. Earth Hourissa Sinebrychoffin panimolla sammutetaan valot koko Earth Hour -viikonloppuna.

KAITAA UNPLUGGED

Perjantaina 23.3. klo 9.45-11.00

Tempauksen aikana on tarkoitus irrottautua sähköverkosta.
Pyritään sammuttamaan valot. Olla ilman laitteita. JneJne

Långvikin kynttiläillallinen

Långvikin Bistrossa illallistetaan kynttilän valossa. Pöytävaraukset Tableonline.fi

Kauppakeskus Veturi sammuttaa mainosvalonsa

Kauppakeskus Veturin mainosvalot ja -pylonit sammutetaan normaalia aikaisemmin eli kello 20.30 alkaen.

Ruotsalainen srk koti

Julkisivu ja pihavalot sammuu

Sammutamme valot 24.3. klo 20.30-21.30

 • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK), Mikkelin kampus
 • Mikkeli
 • Jaettava linkki

Sammutamme valot 24.3. klo 20.30-21.30

 • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK), Savonlinnan kampus
 • Savonlinna
 • Jaettava linkki

Sammutamme valot 24.3. klo 20.30-21.30

 • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK), Kotkan kampus
 • Kotka
 • Jaettava linkki

Långvikin kynttiläillallinen

Långvikin bistro sammuttaa valot ja nautimme illallisen takkatulen lisäksi kynttilöiden valossa.
Pöytävaraus Tableonline.fi

Kauppakeskus Seppä mukana Earth Hourissa

Kauppakeskus Seppä osallistuu ilmastotalkoisiin sammuttamalla mainosvalonsa la 24.3. kello 20.30-21.30 väliseksi ajaksi

Sammutamme valot 24.3. klo 20.30-21.30

 • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK), Kouvolan kampus
 • Kouvola
 • Jaettava linkki

Turun kaupunki sammuttaa valot

Turun kaupunki osallistuu Earth Houriin. Jokirannasta sammutetaan Aaronin sauvoiksi kutsutut valaisimet, rantamuurien valaistus, Auransillan muurivalot ja pylonit, Linnankadun alkupään joenpuoleinen valaistus, osa Rantakatujen valaistuksesta, Rantakatujen puuvalo ja Satumaisen Aurajoen valot.

Fibonacci Sequence 1–55 -teoksen valot sammuvat

Turku Energia sammuttaa turkulaisten tunteman maamerkin, Fibonacci Sequence 1–55 -taideteoksen valot voimalaitoksen piipusta Earth Hourin ajaksi.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY pimenee

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY osallistuu kampanjaan sammuttamalla valot Otaniemen keskustoimistosta ja Arabian palvelupisteestä ja kannustamalla kaikkia opiskelijoita sammuttamaan valot opiskelija-asunnoista ja AYY:n omistamista vuokrattavista tiloista.

Kaskikuusi Earth Hour

Kaskikuusen kansalaisopisto rohkaisee opiskelijoitaan osallistumaan itsenäisesti kukin valitsemallaan tavallaan v. 2018 Earth Hour -tapahtumaan lauantai-iltana 24.3. Lupauksena myös ympäristöasioiden huomioiminen luento- ja kurssitarjonnassa jatkossakin!

Hämärän tunnelmaa Hotel Santa Clausissa

Santa’s Hotel Santa Claus on mukana Earth Hour -kampanjassa ja himmennämme valaistustamme niin hotellin vastaanotossa kuin ravintoloissammekin la 24.3.2018 klo 20.30-21.30.

Earth Hour Turun tiedepuistossa

Turun Teknologiakiinteistöt osallistuu Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla mainos- ja ulkovalot Turun tiedepuistossa 24.3.2018 klo 20.30-21.30. Valot sammuvat BioCitystä, DataCitystä, ElectroCitystä, ICT-Citystä, PharmaCitystä ja Trivium-Citystä.

Luhta osallistuu

Osallistumme sammuttamalla valot Luhta Tornista koko viikonlopuksi pe-su.

KONE sammuttaa valot

KONEen toimipaikoissa Espoossa, Helsingissä ja Hyvinkäällä sammutetaan valot Earth Hourin kunniaksi. Lisäksi kannustamme henkilöstöämme osallistumaan yksityishenkilönä.

Keuruun kaupunki katuvalojen sammutus

Keuruun kaupungin katuvalaisimet sammutetaan tapahtuman ajaksi. Valopisteitä yhteensä 2684 kpl

Presidentinlinnan valot sammuvat

Presidentinlinnan valot sammuvat Earth hourin ajaksi sekä sisältä että ulkoa.

Ravintola Holvin Earth Hour

Sammutamme kaikki ravintolamme valot ja sytytämme kynttilät tukien maailmanlaajuista Earth Hour tapahtumaa. Kohti parempaa ilmastoa yhdessä tekien! Tervetuloa nauttimaan tunnelmasta kynttilänvaloon kanssamme!

Helsingin Kaupunginteatteri sammuttaa valot

Helsingin Kaupunginteatteri osallistuu Earth Houriin ja sammuttaa ulkovalaistuksensa ilmaston puolesta lauantaina 24.3. klo 20.30-21.30. Myös HKT:n studio Pasilassa sammutetaan julkisivun valot Earth Hourin ajaksi.

Earth Hour Tuusulan lukiossa

Sammutamme valot 22.3. klo 9.45-10.45.

Veikkolan koulu

Sammutamme valot perjantaina koulupäivän ajaksi.

Sammutamme satama-alueella valomastoja

Helsingin Satama sammuttaa Eteläsatamassa 3 valomastoa ja Vuosaaren satamassa kaksi, Hansaterminaalin kohdalla os. Provianttikatu.”

Valmet sammuttaa valot ympäri maailman

Valmetin toimipisteet maailmanlajuisesti sitoutuvat sammuttamaan toimipisteensä valot Earth Hourin merkiksi.

Kouvolan kaupunki osallistuu

Kouvolan kaupunki sammuttaa valot kaupungintalosta, Kouvola-talosta, Kuusankosken kirjastosta sekä tekniikka- ja ympäristötalosta (entinen Kuusankosken kaupungintalo).

Earth Hour in Ravintola Primula & The Old Skiffer

Restaurant Primula and The Old Skiffer will shut all the lights during Earth Hour on 24th March at 8.30 pm. Dining in candle light for Mother Earth! Our actions matter in fighting climate change.

Pasilan linkkitornin valot sammuvat tunniksi

Yle osallistuu Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla aiempien vuosien tapaan Pasilan linkkitornin valot 24.3.2018 klo 20.30. Linkkitornin valot sammuvat tunniksi huipun lentoestevaloja lukuun ottamatta.

Messukeskus Helsinki

Messukeskus sammuttaa valot halleistaan, kokoustiloistaan ja ulkoalueilta.

Särkänniemi – Ilmaston puolesta 2018

Särkänniemessä sammutetaan huvpuistoalueella kaikki valot, jotka eivät ole turvallisuuden kannalta välttämättömiä: Earth Hourin ajaksi sammutamme Näsinneulan näkötornin valot, SuperParkin valoseinän ja Pääportin sekä Trombi-vuoristoradan valot.

Mikkelin keskustan kirkot pimenevät tunniksi

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta osallistuu tänäkin vuonna Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla valot Mikkelin tuomiokirkosta ja Pitäjänkirkosta tunniksi klo 20.20-21.30.

Oulun kaupunki on jälleen mukana Earth Hourissa

Oulun kaupungin kiinteistöistä valot sammuvat Oulu10:ssä, pääkirjastossa, kaupungintalolla, Ympäristötalossa, Tähtitornilla, Raatin kaaressa ja Kuukkelin päiväkodilla sekä Oulunsalossa kunnantalolla, Pitkäkankaan yläasteella, Niemenrantatalossa sekä Kirkonkylän ja Salonpään kouluilla.

Valot vähiin Nilsiän yhtenäiskoulussa ja lukiossa

 • Nilsiän yhtenäiskoulun ja lukion Vihreä lippu -raadit
 • Kuopio
 • Jaettava linkki

Earth hour – viikonloppuna vain välttämättömät valot ja merkkivalot palamassa

If Earth Hour Espoo

If Earth Hour

Ravintola Wanha Makasiinin kynttiläillallinen

Ravintola Wanha Makasiini Bistro osallistuu myös Earth Hour hetkeen 24.3. , jolloin sammutamme valot tunniksi klo 20.30-21.30

Sammutamme valot 24.3. klo 20.30-21.30

Valot sammutetaan kohteista: Keskuskirkon risti, Käpylän kirkko, Jaalan kirkko, Kouvolan seurakuntakeskus, Kuusankosken seurakuntakeskus, Koiviston talo, Kouvolan vanha hautausmaa ja siunauskappeli, Sarkolan ja Mielakan seurakuntakodit sekä Niinirannan toimintakeskus.

Kajaanin seurakunta sammuttaa valot

Sammutamme valot virastotalolta, pääkirkosta sekä Keskusseurakuntakodin, Lehtikankaan kirkon ja Nakertajan seurakuntakodin pihalta.

The Kitchenin kynttiläillallinen

Ravintola The Kitchen sammuttaa valot lauantaina 24.3. Earth Hourin ajaksi kello 20.30-21.30 ja valaisee ravintolasalin kynttilöin.

Valomerkki ilmaston puolesta Zeppelinissä

Zeppelin osallistuu näyttämällä valomerkkiä ilmaston puolesta sammuttaen valot kokonaisuudessaan E4 tiellekin näkyvästä, korkeasta mainosmastosta. Zeppelin haastaa asiakkaansa mukaan osallistumaan: lue ideoita ja vinkkejä ilmastoystävälliseen toimintaan ja ilmoittaudu kynttiläillalliselle itsekin!

Sponda sammuttaa kiinteistöjensä valot

Sponda sammuttaa valot useasta toimisto- ja kauppakeskuskiinteistöstään toimiakseen ilmastonmuutoksen torjumisen puolesta.

Rentukassa tunnelmavalaistus

 • Sonaatti Oy ja JYY yhteistyössä Rentukkatalossa.
 • Jyväskylä
 • Jaettava linkki

Rentukkatalo osallistuu Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla valot klo 20.30-21.30, tänä aikana voit nauttia vaikka tunnelmallisen kynttiläillallisen ravintolassa.

Solo Sokos Hotel Paviljonki sammuttaa valoja

Earth Hour näkyy myös hotellissamme Solo Sokos Hotel Paviljongissa ja ravintolassamme Trattoria Aukiossa, vähennämme julkisivumme ja julkisten tilojemme valaistusta. Trattoria Aukiossa voit myös nautti ilallista kynttilänvalossa.

CGI mukana ilmastotalkoissa!

Perjantaina nautimme pääkonttorissamme Pitäjänmäellä ilmastoystävällisen lounaan ja lauantaina sammutamme ylimääräiset valot pääkonttoristamme.

Trafi sammuttaa valot

Trafi sammuttaa valot tiloistaan Helsingissä, Rovaniemellä ja Lappeenrannassa.

Oulun seurakunnat mukana Earth Hour-tapahtumassa

Oulun seurakunnissa valot sammutetaan kiinteistöistä ja hautausmailta huomioiden turvallisuusnäkökohdat.

SEB mukana ilmastotalkoissa!

Sammutamme kaikki tarpeettomat valot, näytöt ja julkisivun kyltit toimistostamme koko viikonlopuksi.

teljän kirkko sammuttaa valot

keski Porin kirkko sammuttaa valot

Earth hour Hönttämäen koulussa

Sammutamme valot ja käytämme sähkölaitteita mahdollisimman vähän.

WWF – Ilmaston puolesta

Sammutamme valot koko rakennuksesta ilmaston puolesta

WWF – Ilmaston puolesta

Sammutamme valot koko rakennuksesta ilmaston puolesta

WWF – Ilmaston puolesta

Sammutamme valot koko rakennuksesta ilmaston puolesta

WWF – Ilmaston puolesta

Sammutamme valot koko rakennuksesta ilmaton puolesta.

Varkauden pääkirkon valot sammuvat

Varkauden seurakunta osallistuu tapahtumaan sammuttamalla pääkirkon valaistuksen tunnin ajaksi klo 20.30-21.30.

PUUVILLAN KAUPPAKESKUS JA KAUPUNKIKORTTELI

Puuvillan Kauppakeskus ja kaupunkikortteli ovat jälleen mukana ilmastotalkoissa. Sammutamme mainosvalot tontilta lauantaina 24.3. klo 20.30-21.30, kauppakeskuksen palvellessa normaalisti asiakkaita.

KPMG:n Helsingin toimisto sammuttaa valot

KPMG:n Helsingin toimisto osallistuu tänäkin vuonna tapahtumaan sammuttamalla tunnin ajaksi ulkovalot, porrashuoneiden valot sekä valomainokset.

Energiansäästö

Viestimme asiakkaillemme Earth hour tapahtumasta

Iisalmi mukana perinteisin menoin

Iisalmen kaupunki osallistuu Earth Hour -tapahtumaan jo neljättä vuotta peräkkäin sammuttamalla Paloisvirran sillan sekä vesitornin julkisivuvalaistuksen.

Valot sammuvat Merikeskus Vellamossa

Valot sammuvat

Kynttiläillallinen yrityksen omistajien kesken.

Yhdessä tekemällä myös ilmastonmuutosta vastaan

PwC:n Itämerentorin-kiinteistön logovalot ovat sammutettuina perjantai-illasta maanantaiaamuun ja lisäksi valot sammutetaan koko kiinteistössä la 24.3.2018 klo 20.30-21.30 Earth Hourin ajaksi.

Sammutamme Lappeenrannan vesitornin valot

Lappeenrannan Energia sammuttaa jo viidennen kerran julkisivuvalot tapahtuma-ajaksi kaupunkikeskustan maamerkistä, Lappeenrannan vesitornista.

Symbolinen Earth hour

Sammutamme valot perjantaina 23.3. klo 11.30-12.30. Vietämme tunnin ilman valoja ottaaksemme symbolisesti osaa Earth Houriin. Tunnin aikana leikimme koko koulun voimin ilmastoaiheisia leikkejä ja askartelemme pandanaamarit. Koulussa on 50 oppilasta. Sammutamme valot myös ruokailun ajaksi.

Valojen sammuttaminen

Haapajärven yläasteella sammutetaan valot oppitunniksi klo. 11-11.45. Lisäksi järjestämme aamunavauksen aiheeseen liittyen ja valvomme ruokahävikkiä perjantaina 23.3.

Valon kaupunki pimenee ilmaston puolesta!

Valon kaupunkina mainetta niittänyt Jyväskylä sammuttaa Earth Hourin kunniaksi näkyviä valaistuja maamerkkejä ja rakennuksia. Valon kaupunki tekee työtä tähtitaivaan suojelemiseksi ja ilmastonmuutoksen hidastamiseksi ympäri vuoden.

HYY Kiinteistöt sammuttavat Kaivokadun mainosvalot

HYY Yhtymässä osallistutaan Earth Hour – tapahtumaan kiinteistöjen ja ravintoloiden kautta. HYY Kiinteistöt sammuttaa kaikki Kaivokadun puoleiset mainosvalot 24.3. kello 20.30 – 21.30. UniCafe-ravintolat ja WELL -kahvilat ovat mukana Earth Hourissa tarjoamalla ilmastoystävällisiä lounaita.

Takkatulen tunnelmaa Break Sokos Hotel Tahkolla

Sammutamme turhat valot ja tarjoamme mahdollisuuden tunnelmoida rentouttavan takkatulen ääressä aulassamme tai kynttiläillallisen muodossa ravintolassamme. Rentoudu ja nautiskele vaikka lasillinen takkatulen ääressä.

Tunnelmallinen kynttiläillallinen

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi osallistuu Earth Hour -ilmastotapahtumaan yhdessä ravintoloiden Frans & Chérien, Amarillon ja Rosson kanssa lauantaina 24.3.2018. Lämpimästi tervetuloa ravintoloihimme kynttiläillalliselle kello 18.00 alkaen.

Earth Hour Sveitsin uimalassa

 • Sveitsin Uimala ja Hyvinkään kaupungin liikuntapalvelut
 • Hyvinkää
 • Jaettava linkki

24.3.2018 Sveitsin uimala klo 18-22
Livemusiikkia kuntosalilla
Syvän veden jumppa feat O’Pojat
Ohjattu vesirentoutus
Ulkona avanto ja puusauna
Lipunmyynti auki 20.30
Uintiaika 21.30
Liput 5,-/3,-

Kivimiehet mukana ilmastotapahtumassa

Helsingin päärautatieaseman Kivimiehet ilmaisevat huolensa ilmastonmuutoksesta ja sammuttavat lyhtynsä Helsingin päärautatieasemalla. Lisäksi kellotornin valaistus sekä aseman ja hallintorakennuksen julkisivuvalaistus kytketään pois päältä osana Earth Hour -tapahtumaa.

Nurmijärven Sähkö sammuttaa led-mainostaulun

Nurmijärven Sähkö sammuttaa led-mainostaulunsa Klaukkalassa tuntia aikaisemmin 24.3.2018

Näytetään yhdessä valomerkkiä ilmaston puolesta!

Ravintolamme Frans & Michelle palvelee asiakkaita illalla 24.3.2018 kynttilänvalossa, tervetuloa tunnelmoimaan!
Sammutamme tapahtuman ajaksi, klo 20.30 – 21.30, hotellimme ulkomainosvalot sekä himmennämme aulan valaistusta.

Stockmann sammuttaa valot ilmaston puolesta

Helsingin tavaratalo sammuttaa julkisivuvalot Earth Hourin aikana 24.3.2018 klo 20.30-21.30.

Kynttiläillallinen

Annamme Ykkösrastin Hesburgerilla tempauksen mukana valomerkin ilmaston puolesta, ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua maailman suurimmalle kynttiläillalliselle tunnelmallisesti kynttilänvalossa ravintolassamme.

Latva goes Earth Hour

Juuri goes Earth Hour

Sammutamme valot

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta osallistuu tänäkin vuonna Earth Hour tapahtumaan sammuttamalla valot tunniksi Tuomiokirkosta ja Pitäjänkirkosta la 24.3.2018.

Coffee House Pori osallistuu

Coffee House Pori osallistuu

Amarillo Pori osallistuu

Amarillo Pori osallistuu

Porin keskustan uimahalli osallistuu

Porin keskustan uimahalli osallistuu, valot sammuvat 2030-2100

Porin Raatihuone sammuttaa valot

OP Tampereen mainos- ja muu julkisivuvalaistus OFF

OP Tampere osallistuu Earth Hour 2018 -kampanjaan tänäkin vuonna ja sammuttaa kaikki mainos- ja julkisivuvalonsa Hämeenkatu 12:ssa. Panostamme myös ympäristöystävälliseen lounasruokailuun jo Earth Hour -lauantaita edeltävällä viikolla.

Porin kaupungintalo sammuttaa valot

Porin Taidemuseo sammuttaa valot

Satakunnan museo sammuttaa valot

Sokos Pori sammuttaa valot

Save the Climate

Kiinnitämme jälleen huomiota hiilipäästöjen vähentämiseen ja ilmastonmuutokseen. Syömälläkin voi vaikuttaa. Again we pay attention both to carbon emissions and climate change. What you eat matters.

Valot sammuvat Heinolan hautausmaalla

Heinolan seurakunta on osallistunut kampanjaan usean vuoden ajan, joten jo perinteeksi muodostunut Heinolan hautausmaan valojen sammuttaminen toteutuu tänäkin vuonna. Lisäksi lapsityön kerhoissa askarrellaan teeman mukaisesti koko viikon ajan.

Valottomat oppitunnit

Original Sokos Hotel Viru osallistuu maan tuntiin!

Sammutamme hotellin ulkomainokset ja muut hotellissa tarpeettomasti palavat valot. Lisäksi valaisemme hotellin aulan ja aulabaarin tunnin ajaksi tavanomaisen valaistuksen sijaan kynttilöin.

As Oy Lahnarivin pihavalaistus sammuu 20:30-21:30

As Oy Lahnarivi ja Auvoinvuoren Lämpö Oy osallistuvat Earth Houriin ja sammuttavat pihavalaistuksen lauantaina 24.3. kello 20.30−21.30. Myös asukkaat osallistuvat sammuttamalla vähintään asuntojen ulkovalot.

Taloyhtiömme sammuttaa valot

As Oy Ahvenrivi osallistuu Earth Houriin sammuttamalla taloyhtiön valot lauantaina 24.3. klo 20.30 tunnin ajaksi.

BePOP Pori sammuttaa valot

Solo Sokos Hotel Estoria osallistuu Maan tuntiin!

Myös Solo Sokos Hotel Estoria osallistuu tapahtumaan, ja siihen liittyen sammutamme hotellin ulkomainokset ja muut hotellissa tarpeettomasti palavat valot 24. maaliskuuta klo 20.30–21.30. Lisäksi valaisemme hotellin aulan ja aulabaarin tunnin ajaksi tavanomaisen valaistuksen sijaan kynttilöin.

Power sammuttaa valoja

Sammutamme valot etukäteistapahtumana

Vietämme jälleen Earth Hour -tunnin perjantaina 23.3.2018, koska lauantaina emme ole työpaikalla.

Original Sokos Hotel Kuusamon ilmastoteko

Himmennämme valaistusta hotellin vastaanotossa sekä ravintolassa Original Sokos Hotel Kuusamossa Earth Hourin ajan. Lisätietoja: https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/himmennamme-valoja-earth-hourin/012465869_392846?previous=515077576

Ilmastoystävällinen koulupäivä

Sammutamme koulusta turhat valot. Pidämme Earth hour-päivänavauksen. Nautimme ympäristöystävällisen lounaan. Meillä ei ole käytössä biojäteastiaa.

Suomalainen srk koti

Lundinkadun julkisivu valaistus sammuu

Vaisala sammuttaa julkisivuvalaistuksen

Vaisala on perinteisesti hengessä mukana ja sammuttaa pääkonttorinsa julkisivuvalaistuksensa tapahtuman ajaksi. Muu valaistus onkin ohjattu läsnäoloantureilla, joten valaistusta ei ole turhaan päällä muutenkaan.

Järkivihreä Forssa mukana ilmastotalkoissa

Järkivihreä Forssan kaupunki osallistuu omalta osaltaan maailmanlaajuiseen Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla keskustan katuvalot.

Tältä alueelta ei löytynyt hakuehdoillasi ainuttakaan tapahtumaa. Kokeile muuttaa valintojasi tai katso kaikki tapahtumat.