Opi ilmastonmuutok­sesta pelaamalla

  • Ideat
  • 10.1.2019

Vietä Earth Houria pääkaupunkiseudulla pelaamalla My2050-seikkailupeliä ilmastonmuutoksesta!

WWF:n Earth Hour -kampanja panee miettimään ilmastonmuutosta ja innostaa toimimaan sen hillitsemiseksi. Nyt aiheeseen voi Espoossa ja Helsingissä syventyä hauskan pelielämyksen avulla.

My2050-pelin vie matkalle tulevaisuuteen. Peliaikaa on tunti, jonka aikana pelaajat tutustuvat pelin päähenkilön, 2050-luvulla elävän ilmastovloggarin Niha Been tarinaan ja keräävät pisteitä ja saavutuksia ratkomalla kinkkisiä tehtäviä. 

My2050-pelissä pelaajat seikkailevat oikeassa kaupunkiympäristössä liikkuen. Peli on kaikille avoin ja ilmainen. Peliä pelataan mobiililaitteelle ladattavalla sovelluksella.

Seikkailulle voi lähteä milloin tahansa, yksin tai vaikkapa ystävien, luokan, kollegoiden tai perheen kanssa. Peli sopii kaikille 12-vuotiasta aikuisiin, ja nuoremmatkin pelaavat ongelmitta vanhempien kanssa. Erityisen hyvä aika kurkistaa pelin avulla tulevaisuuteen on Earth Hour -viikolla maaliskuun lopussa.

Peli tarjoaa hauskaa ajanvietettä, ja samalla myös pelaajille tietoa ja pohdittavaa ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista tulevaisuuteemme. Pelin kantavana teemana on ilmastointo: ahdistavia tuomiopäivän uutisia ei tässä pelissä jaeta!

Peli sijoittuu Espoossa Espoon keskukseen ja Helsingissä Kansalaistorin läheisyyteen. Tarkemmat peliohjeet osoitteessa: www.my2050.fi/pelaa. Kerro pelikokemuksestasi myös muille! #My2050 #EarthHourSuomi @wwfsuomi @nihabee

My2050 sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/my2050peli,

Instagram: @nihabee

Twitter: visia_osk