Tältä alueelta ei löytynyt hakuehdoillasi ainuttakaan tapahtumaa. Kokeile muuttaa valintojasi tai katso kaikki tapahtumat.

Sähkötön päivä Sunan koulussa

Jokainen luokka viettää perjantaina 22.3 sähköttömän oppitunnin. Näin koulumme liittyy osaksi kansainvälistä Earth Hour -tapahtumaa.

Valoton päivä

 • Muotialan päiväkoti, Tampere
 • 07:00–17:00, 29.3.2019
 • Tampere
 • Jaettava linkki

Emme sytytä päiväkodissa sähkövaloja lainkaan koko päivänä pe 29.3. Tapahtumalla on jo monen vuoden perinne. Haastamme myös asiakasperheemme mukaan.

Earth Hour Korson koulussa

Opiskelemme ja ruokailemme perjantaina 29.3. luonnonvalossa.

Oppitunti ilman valoja

Pidämme yhden oppitunnin ilman valaistusta ja mahdollisuuksien mukaan opiskelemme ilman sähköisiä oppimisympäristöjä.

Ruokailu luonnonvalossa

Järjestetään kouluruokailu niin,että sammutetaan valot ja syödään luonnonvalossa.

Sinebrychoffin Earth Hour

200 vuotias Sinebrychoff on ollut mukana Earth Hourissa vuodesta 2009. Sammutamme valot koko viikonloppuna – kaikki valot, jotka eivät ole turvallisuuden kannalta tärkeitä. Lue lisää Together Towards ZERO -tavoitteistamme: sinebrychoff.fi/vastuu

Telia mukana kymmennettä kertaa tapahtumassa

Telian ympäristötyö tukee ilmastotekoja ja olemme kymmennettä kertaa mukana Earth Hour-tapahtumassa. Tänä vuonna ​Telia on mukana sammuttamalla pääkonttorin lisäksi, Jyväskylän, Turun ja Lahden valomainokset koko tempausviikonlopun ajaksi.

Illallinen kynttilöiden valossa Isä Camillossa

30.3. illastamme tunnelmallisesti kynttilöiden valossa.
Ilmastoamme ajatellen, meillä 30.3. tarjolla vegaaninen menu hintaan 35,-.

Kynttiläillallinen Mustassa Lampaassa

Tule kokemaan maukkaan elämyksellinen ilta kynttilänvalossa tunnelmalliseen kellariravintolaamme.

Tunnelmallinen yökahvila

 • Haapajärven kaupunki, nuorisopalvelut ja Haapajärven seurakunta
 • 20:00–23:00, 30.3.2019
 • Haapajärvi
 • Jaettava linkki

Nuorisotalo Stollessa järjestetään nuorten yökahvilan yhteydessä Earth Hour- tapahtuma, jossa on tarjolla musiikkia, naposteltavaa ja hyvää seuraa. Valot sammuvat ja kynttilät syttyvät klo: 20:30.

Kuopion kaupunki sammuttaa julkisivuvalaistusta

Kuopion kaupunki osallistuu sammuttamalla omaa julkisivuvalaistustaan ja haastamalla yritykset, yhteisöt ja asukkaat mukaan tapahtuman viettoon. Kaupungin kiinteistöistä julkisivu- tai ikkunavaloja sammutetaan kaupungintalolta, pääkirjastolta, Lyseon lukiosta, kauppahallista ja taidemuseosta.

Skiffer Erottaja Earth Hour

Liuskoja ja laadukkaita juomia kynttilän valossa.

Skiffer Viiskulma Earth Hour

Liuskoja ja laadukkaita juomia kynttilänvalossa.

Skiffer Kallio Earth Hour

Liuskoja ja laadukkaita juomia kynttilänvalossa.

Suomen McDonald’s-ravintolat sammuttavat valot

Suomen McDonald’s-ravintolat sammuttavat ulkovalot ja salien valaistuksen.

Valot sammuvat Joensuussa

Joensuun kaupunki on mukana Earth Hour -kampanjassa lauantaina katuvalot sammuttamalla ja aikaisemmin viikolla järjestettävällä Ilmastopäivät Kirjastolla – tapahtumalla.

Earth Hour 2019

Annamme valomerkin ilmaston puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme kynttiläillalliselle. Jokainen voi tehdä ilmastotekoja helposti omalla ruokalautasellaan, joten tule nauttimaan kanssamme kerroshampurilainen, josta Hesburger vastuullisesti hyvittää 100-prosenttisesti hiilijalanjäljet.

Iisalmi sammuttaa valaistustaan

Iisalmen kaupunki osallistuu haastamalla tapahtumaan mukaan paikalliset yritykset, yhteisöt ja asukkaat sekä sammuttamalla omaa julkisivuvalaistustaan.

Nuorten ilta

 • Lappeenrannan kaupunki, nuorisotoimi, Lauritsalatalo
 • Lappeenranta
 • Jaettava linkki

Nuorisotalo on auki klo 16-23. Sammutamme valot klo 20.30-21.30 ja pohdimme nuorten kanssa illan aikana ympäristövastuullisuuteen liittyviä asioita.

Earth Hour, valot sammuvat

Earth Hour, valot sammuvat

 • If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. Espoo Niittykumpu
 • Espoo
 • Jaettava linkki

Karkkilan kaupunki mukana Earth Hourissa

Sammutamme ulkovalaistuksen tunniksi Earth Hourin aikana.

Turun ja Kaarinan seurakunta mukana Earth Hourissa

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä sammuttaa valot viidestä kirkosta.

Yleisradion maston valot sammutetaan

Yleisradion maston valot sammutetaan Earth Hour:in ajaksi perinteisesti.

Sitra sammuttaa valot

Sitra sammuttaa toimitiloistaan valot Earth Hourin ajaksi

Speden Saluuna

Sammutamme valot ilmaston huomioimiseksi jo kolmatta kertaa! Tilat valaistaan tunnelmallisesti kynttilöin – kassa sekä hanat toimii normaalisti. Lämpimästi tervetuloa!

Ravintola Lehtohovi

Sammutamme valot ilmaston huomioimiseksi jo kolmannen kerran! Kynttilävalaistus -kassakone ja myynti ei pysähdy täksi ajaksi. Lämpimästi tervetuloa!

Siivikkalan koulu pimenee

Siivikkalan koulussa vietimme ilmastoviikkoa ja yksi siihen liittyvä teko on osallistua Earth Hour tapahtumaan. Olemme haastaneet mukaan myös kaikki koulumme oppilaat ja heidän perheensä.

Kauppakeskus Jumbo

Kauppakeskus Jumbo sammuttaa ulkomainosvalonsa tunnin ajaksi.

Tapiola Garden mukana ilmastotempauksessa

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa osallistumme Earth Houriin sammuttamalla tapahtuman ajankohtana turhat valot, samoin teemme ravintolassamme Grill It!:ssä.

Sammutamme katuvalot Vääksyn keskustasta

Asikkalan kunta sammuttaa kaikki katuvalot Vääksyn keskustataajaman alueelta kampanjan ajaksi.

Särkänniemi osallistuu ilmastotapahtumaan.

Särkänniemi osallistuu maailmanlaajuiseen Earth Hour -ilmastotapahtumaan lauantaina 30.3. klo 20.30–21.30 sammuttamalla valot Näsinneulan näkötornin ulkoilmatasanteelta ja julkisivuilta, SuperParkin valoseinästä sekä Tornado-, Trombi- ja Tyrsky-huvilaitteiden ja Pizzeria Pellen julkisivuilta

Himos sammuttaa rinnevalot

Himoksen rinnevalot sammutetaan Earth Hour -ajaksi. Laskettelu ei enää tuohon aikaan ole käynnissä, mutta valot toimivat niin mainosvaloina kuin tunnelman tuojina alueen mökeille mutta myös työvaloina rinnekonekuskeille. Olemme ilolla mukana tapahtumassa!

Turun Tähtitornin valot sammuvat

Åbo Akademin säätiö on Earth Hourin ensimmäisestä vuodesta alkaen osallistunut tapahtumaan sammuttamalla Turun Tähtitornin valaistuksen.

Sibeliusmuseon valot sammuvat

Åbo Akademin säätiön omistama Sibeliusmuseo Turun Piispankadulla sammuttaa nyt ensimmäistä kertaa Earth Hour-tapahtuman yhteydessä valonsa tärkeän asian puolesta.

Original Sokos Hotel Seurahuone (Kotka)

 • Kymen Seudun Osuuskauppa / Original Sokos Hotel Seurahuone
 • Kotka
 • Jaettava linkki

Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka sammuttaa / himmentää valoja Earth Hour:in aikana!

Valot pois yliopiston kampuksilta!

Itä-Suomen yliopisto osallistuu Earth Houriin 30.3.2019 sammuttamalla valot pois molemmilta kampuksiltaan Joensuussa ja Kuopiossa ja muistuttaa samalla kaikille, että ilmaston hyväksi voi tehdä pieniäkin tekoja.

Valot pois yliopiston kampuksilta!

Itä-Suomen yliopisto osallistuu Earth Houriin 30.3.2019 sammuttamalla valot pois molemmilta kampuksiltaan Joensuussa ja Kuopiossa ja muistuttaa samalla kaikille, että ilmaston hyväksi voi tehdä pieniäkin tekoja.

HKT sammuttaa valot ilmaston hyväksi

Helsingin Kaupunginteatteri osallistuu Earth Houriin sammuttamalla julkisivuvalaistuksen tunnin ajaksi 30.3.2019 klo 20.30-21.30.

Illallinen kynttilänvalossa!

Vaasan Rosso osallistuu Earth Hour -tapahtumaan vähentämällä valaistusta ravintolassa Earth Hourin aikana, 30.3. kello 20.30 – 21.30! Tervetuloa ottamaan osaa vuosittaiseen tapahtumaan!

Original Sokos Hotel Lappee Earth Hour

 • Original Sokos Hotel Lappee, Etelä-Karjalan Osuuskauppa
 • Lappeenranta
 • Jaettava linkki

Sammutamme lauantaina Earth Hour-tunniksi valot hotellimme yleisötiloista siltä osin, kuin mahdollista. Samalla kannustamme kaikkia vieraitamme sammuttamaan valot omasta huoneesta 20.30-21.30 väliseksi ajaksi. Rosso IsoKristiinassa koko päivän tarjouksessa pizza Vegana hintaan 12€ (norm. 14,50€)

Långvikin EARTH HOUR – kynttiläillallinen

Långvik Bistron makuelämykset tunnelmallisen takkatulen ja kynttilöiden loisteessa kutsuvat sinutkin osallistumaan ilmastotalkoisiin. Tule kokemaan maailman suurin kynttiläillallinen Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin.

Yhdessä tekemällä myös ilmastonmuutosta vastaan

PwC:n Itämerentorin-kiinteistön logovalot ovat sammutettuina perjantai-illasta maanantaiaamuun ja lisäksi valot sammutetaan koko kiinteistössä Earth Hourin ajaksi.

Siilinjärven kunta sammuttaa valaistustaan

Siilinjärven kunta osallistuu sammuttamalla valaistusta omissa kiinteistöissään sekä haastaa alueen yrityksiä, yhteisöjä ja asukkaita mukaan sammuttamaan valoja.

VVT Kiinteistösijoitus Oy sammuttaa valoja

Osallistumme mielenilmaisuun ilmaston puolesta sammuttamalla valoja hallinnoimistamme kohteista mahdollisuuksien mukaan. Mukana mm. kauppakeskuksia!

Newsec pimenee ilmaston kunniaksi

Vietämme Newsecin toimistolla Earth Houria koko viikon viestimällä henkilöstöllemme mm. ympäristöystävällisestä ruokailusta. Sammutamme myös valot kannanottona ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kannustamme myös asiakkaitamme osallistumaan, ja autamme heitä päivittäin pienentämään päästöjä.

Kauppakeskus Syke mukana myös tänä vuonna.

Kauppakeskus Karisma sammuttaa mainosvalonsa

Kauppakeskus Karisma osallistuu Earth Houriin sammuttamalla julkisivustaan mainosvalaistuksen tapahtuman ajaksi.

Valot sammuvat Seurahuoneella Lahdessa

Perinteikäs hotellimme tarjoaa spesiaalit puitteet nauttimiselle ja olemme sitoutuneita ottamaan toiminnassamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin. Seurahuoneella on valikoimassa vihahteikkaat luomuviinit ja maistuvat kasvisannokset. Tervetuloa vieraaksemme!

Turku Energia sammuttaa Fibonacci-valoteoksen

Turku Energia sammuttaa Earth Hour:n ajaksi monien turkulaisten tunteman maamerkin, Fibonacci Sequence -valotaideteoksen Linnankadun voimalaitoksen piipussa.

Earth Hour Sibeliustalo

Aalto Universitys encourages climate movement

Aalto celebrates Earth Hour with a climate theme! We encourage you to sign the national climate campaign ilmastoveivi2019.fi and join students´ climate movement #FridaysForFuture and #OtaniemiClimateStrike. WWF Earth Hour is our joint effort with Aalto Student Union and Aalto Campus & Real Estate.

Fokus Ry goes Earth Hour

Ahdistaako ympäristö? Haluatko tuntea olosi edes pienen hetken merkitykselliseksi, osaksi suurempaa kansainvälistä yhteisöä pienellä effortilla? Ole mukana lauantaina 30. maaliskuuta, kun Fokus Ry on mukana sammuttamassa valot Earth Hour 2019 kunniaksi.

Hollolan kunnan henkilöstö sammuttaa valot

Haastamme Hollolan kunnan koko henkilöstön (noin 700 henkeä) sammuttamaan valot kodeistaan, mökeistään ja työpisteiltään mahdollisuuksien mukaan.

Oulun seurakunnat mukana Earth Hourissa

Valoja sammutetaan kiinteistöistä. Valot jätetään palamaan kuitenkin niihin paikkoihin, missä se on turvallisuussyistä tarpeen.
Seurakuntayhtymän hautausmaiden valot joko sammutetaan tai valon määrää vähennetään huomioiden muun muassa turvallisuusnäkökohdat.

Hyvän Paimenen kirkolla sammutetaan valot

Sammutamme vesitornin julkisivuvalot

Lappeenrannan Energia sammuttaa jälleen kerran julkisivuvalot tapahtuma-ajaksi kaupunkikeskustan maamerkistä, Lappeenrannan vesitornista.

Loviisan kaupunki sammuttaa torin valaistuksen

Loviisan kaupunki osallistuu myös tänä vuonna Earth Hour -ilmastotapahtumaan ja Loviisan torin valaistus sammutetaan lauantaina 30.3.2019 klo 20.30-21.30.

Tuomiokirkon ja seurakuntakeskuksen valot sammuvat

Tahdomme olla mukana ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tapahtuma on osa seurakunnan ympäristötyötä; olemme uusimassa ympäristödiplomiamme viidennelle kaudelle.

Hangon vesitornin valot sammuvat

Hangon Vesi sammuttaa valot Hangon vesitornista klo 20.30-21.30.

Ilmastoystävällinen illallinen Memphis Hesarilla!

Memphis Hesarilla herkutellaan tunnelmallisesti kynttilän valossa la 30.3 klo. 20.30-21.30.
La 30.3 teeman mukaisesti koko päivän -20% alennusta kaikista kasvisruoista!

Ilmastoystävällinen illallinen Frans & Améliessa!

Bistro Frans & Améliessa herkutellaan tunnalmallisesti kynttilän valossa la 30.3 klo. 20.30-21.30. La 30.3 teeman mukaisesti -20% alennusta kaikista kasvisruoista!

Kujalan jätekeskuksessa sammutetaan valot

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy osallistuu Earth Hour -ilmastotekoon sammuttamalla aluevalaistuksen Lahdessa sijaitsevassa päätoimipaikassaan Kujalan jätekeskuksessa.

Lahden hyppyrimäet sammuvat Earth Hourina

Vähennämme valaistusta Helsingin Vaakunassa

Ravintola Loisteessa nautimme illasta kynttiläillallisen muodossa ja muutoin hotellissa vietämme iltaa vähentämällä valaistusta niin sisällä kuin ulkonakin. Hotellivieraiden toivotaan osallistuvan omalta osaltaan vähentämällä huoneen valoja tapahtuman ajaksi.

Ulkovalaistus sammuu Nummen koulukeskukselta

Lohjan kaupunki osallistuu Earth Hour -ilmastotapahtumaan la 30.3. klo 20:30–21:30 sammuttamalla ulkovalaistuksen tunnin ajaksi kolmesta isommasta, ilta- ja viikonloppuaikaan valaistusta kohteesta: Muijalan koulukeskuksesta sekä Ristin ja Muijalan kouluista.

Ulkovalaistus sammuu Ristin koululta

Lohjan kaupunki osallistuu Earth Hour -ilmastotapahtumaan la 30.3. klo 20:30–21:30 sammuttamalla ulkovalaistuksen tunnin ajaksi kolmesta isommasta, ilta- ja viikonloppuaikaan valaistusta kohteesta: Muijalan koulukeskuksesta sekä Ristin ja Muijalan kouluista.

Ulkovalaistus sammuu Muijalan koululta

Lohjan kaupunki osallistuu Earth Hour -ilmastotapahtumaan la 30.3. klo 20:30–21:30 sammuttamalla ulkovalaistuksen tunnin ajaksi kolmesta isommasta, ilta- ja viikonloppuaikaan valaistusta kohteesta: Muijalan koulukeskuksesta sekä Ristin ja Muijalan kouluista.

Sammutamme ulkovalaistusta.

Osa kaupungin kiinteistöjen pihavalaistuksesta sammutetaan Earth Hourin aikana.

100-vuotias Helsingin päärautatieasema

100-vuotias Helsingin päärautatieasema ja kivimiehet ovat mukana maailman suurimmassa ilmastotapahtumassa. Kivimiehet ilmaisevat huolensa ilmastonmuutoksesta ja sammuttavat lyhtynsä. Lisäksi kellotornin valaistus sekä aseman julkisivuvalaistus kytketään pois päältä osana tapahtumaa.

VR-Yhtymä Oy:n pääkonttori Iso Paja

VR-Yhtymä Oy:n pääkonttorin Iso Pajan seinällä olevien valomainosten valot kytketään pois päältä osana Earth Hour -tapahtumaa. Valokuva: Tuomas Uusheimo / Keksiagency

Kynttiläillallinen Börsissä

Kynttiläillalliselle pääset osallistumaan Original Sokos Hotel Hamburger Börsin ravintoloissa: Frans & Emilie ja Oscar Pub & Grill. Varaa pöytäsi kynttiläillalliselle: https://www.raflaamo.fi/fi/turku

Kauppakeskus Veturi sammuttaa mainosvalonsa

Veturin mainosvalot sammutetaan tunnin ajaksi.

Hotel Santa Claus sammuttaa valot

Hotel Santa Claus on mukana Earth Hour -tapahtumassa ja sammutamme valoja ravintoloissamme ja vastaanotossa tunnin ajaksi 30.3.!

Vaasan ilmastoilta Klimatkväll i Vasa

Vaasan kaupunki vähentää valaistusta torilla ja kävelykadulla Vasa stad minskar belysningen vid torget och gågatan.

Hotel Kämp Earth Hour

Hotel Kämp osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

KPMG:n Helsingin toimisto sammuttaa valot

KPMG:n Helsingin toimisto osallistuu edellisten vuosien tapaan Earth Houriin 30.3.2019 klo 20.30-21.30 sammuttamalla tunnin ajaksi ulkovalot, porrashuoneiden valot sekä valomainokset.

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

Hotel Fabian

Hotel Fabian osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

Hotel Haven

Hotel Haven osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

Hotel St. George

Hotel St. George osallistuu ja sammuttaa valot Earth Hourin ajaksi

HSY sammuttaa valoja ja pelaa My2050-ilmastopeliä

Sammutamme Viikinmäen jätevedenpuhdistamon ulkovalaistuksen tunniksi, Suomenojalta koko yöksi. Ämmässuolla ja Sortti-asemilla (Konala, Ruskeasanta, Jorvas) on vähennetty valaistus. Kannustamme pelaamaan My2050-ilmastopeliä, nauttimaan kasvisruokaa ja allekirjoittamaan Ilmastoveivi2019-vetoomus.

CWT Finland mukana ilmastotalkoissa!

CWT Finland on mukana näyttämässä valomerkin ilmaston puolesta. Sammutamme valot kaikista toimipisteistämme la 30.3.2019 klo 20.30-21.30.

Valot sammuvat Helsingin tuomiokirkosta

Valot sammuvat Suomenlinnan kirkosta

Sammutamme Imatran Seudun Sähkön toimitalon valot

Imatran Seudun Sähkön toimitalon valot sammutetaan tapahtuman ajaksi.

Valot sammuvat Helsingin tuomiokirkosta

Valot sammuvat Vanhasta kirkosta

Valot sammuvat Mikael Agricolan kirkosta

Kemin kirkon valot sammuvat

Sammutamme Kemin kirkon ja kirkkopuiston valaistuksen Earth Hour -tunnin ajaksi.

Valot sammuvat Messukeskuksessa

Messukeskus osallistuu ilmastotempaukseen sammuttamalla 7 hallinsa ja 40 kokoustilansa valot, ulkovalonsa sekä mainos- ja opastenäytöt.

Kouvolan kaupunki sammuttaa valoja

Kouvolan kaupunki sammuttaa valot kaupungintalosta, Kouvola-talosta ja Kuusankoskitalosta.

Oulun kaupunki sammuttaa valot ilmaston puolesta

Oulun kaupunki antaa lauantaina 30.3. valomerkin ilmaston puolesta ja sammuttaa valot tunnin ajaksi ainakin Oulu10:ssä, pääkirjastossa, kaupungintalolla, Ympäristötalossa ja Byströmin talossa. Samalla kaupunki haastaa kaikki oululaiset osallistumaan.

Heureka sammuttaa valot

Radio Dance EH 19

 • Radio Dance ( Internet Radiokanava )
 • 20:30–21:45, 30.3.2019
 • Lahti
 • Jaettava linkki

Radiossa kuullaan silloin 2 ilmastonmuutokseen liittyvää podcastia Klo 20:30 – 21:43

Svenska Teatern släcker takbelysningen

Svenska Teatern deltar i Earth Hour genom att släcka takbelysningen under hela kvällen 30.3.
Svenska Teatern osallistuu Earth Houriin sammuttamalla kattovalaistuksen koko illaksi 30.3.

Tältä alueelta ei löytynyt hakuehdoillasi ainuttakaan tapahtumaa. Kokeile muuttaa valintojasi tai katso kaikki tapahtumat.